Cabrito

118.00 lei

Pulpă de ied gătită sous vide timp de 24 de ore cu pesto de verdețuri și foi de dafin, piure de cartofi, salată de sfeclă roșie macerată în suc de merișoare, oțet de cireșe și hrean, cremă de brânză Bucryo cu trufe, sos de bere neagră, crumble de cartof

Goatling leg cooked sous vide for 24 hours with leafy greens pesto and bay leaves, mashed potatoes, red beet salad macerated in goldenberry juice, sour cherry vinegar and horseradish, truffled cream cheese Bucryo, dark beer sauce, potato crumble

Gramaj: 700 g

Alergeni / Allergens

Conține: Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare, sau hibrizi ai acestora) și produse derivate, Ouă și produse derivate, Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza).
Contains: Cereals containing gluten , namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof, Eggs and products thereof, Milk and products thereof (including lactose).

Valori nutriţionale

NutrientValoareUnitate de măsură
Valoare energetică
Grăsimi
Acizi graşi saturaţi (din grăsimi)
Glucide
Zaharuri (din glucide)
Proteine
Fibre
Sare

Descriere

Pulpă de ied gătită sous vide timp de 24 de ore cu pesto de verdețuri și foi de dafin, piure de cartofi, salată de sfeclă roșie macerată în suc de merișoare, oțet de cireșe și hrean, cremă de brânză Bucryo cu trufe, sos de bere neagră, crumble de cartof

Goatling leg cooked sous vide for 24 hours with leafy greens pesto and bay leaves, mashed potatoes, red beet salad macerated in goldenberry juice, sour cherry vinegar and horseradish, truffled cream cheese Bucryo, dark beer sauce, potato crumble

Gramaj: 700 g