Politică de confidențialitate

Colectarea si folosirea datelor dumeavoastră pe acest site

Cine suntem

RESTAURANT EKER – este denumirea comercială a S.C GLORY TO TRUCK S.R.L., persoana juridică de nationalițate română, având sediul social în str. Ana Ipătescu, nr 8B, Suceava, având numar de ordine in Registrul Comerțului J33/393/2016, cod unic de înregistrare fiscala RO35784547.

Prezenta politică are ca obiect informarea dumneavoastră asupra activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de RESTAURANT EKER și se aplică tuturor prelucrarilor efectuate de noi, inclusiv interacțiunii cu pagina noastră web www.eker.ro.

Introducere

Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru noi, motiv pentru care o să explicăm în cele ce urmează, care sunt datele colectate de la dumneavoastră, cum vor fi folosite aceste date, scopul utilizării acestora și care sunt drepturile dumneavoastră in acest context.

Compania noastră a depus toate diligentele in sensul alinierii prevederilor Regulamentului UE 2016/679 (GDPR), sub toate aspectele legale introduse în noua reglementare, cu respectarea principiilor referitoare la datele cu caracter personal.

Prin Date personale ne referim la orice informație care ne poate duce, direct sau indirect, la identificarea unei persoane. Sunt incluse în date personale: Numele, orice Numar de Identificare, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online, precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informații primite prin cookie-uri.

În ceea ce priveste consimtământul, în contextul colectării și folosirii datelor dumneavoastră, ne-am asigurat cu privire la luarea tuturor măsurilor tehnice pentru ca a ne oferi acordul/consimtamantul în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima interacțiune cu site-ul www.eker.ro .

Ce date personale colectam si de ce le colectam

Scopul nostru este de a respecta noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal. Așadar, vă promitem ca siguranța datelor personale ale dumneavoastră este o prioritate pentru noi. Folosim aceste date pentru a vă oferi o experiență personalizată pe site-ul nostru, cu privire la produsele si serviciile noastre si utilizarea paginii noastre web, pentru comandarea si livrarea produselor, pentru informații privind evoluția și starea comenzilor pe care le-ați plasat, promovarea produselor pe platformele folosite (Facebook si Google).

Deoarece dorim să vă oferim o privire de ansamblu asupra detaliilor, mai jos va vom enumera care sunt datele colectate. Considerăm că acest lucru ne va permite să vă furnizăm informațiile într-o formă transparentă, ușor de înțeles și ușor accesibilă într-o limbă clară și simplă.

Am grupat datele colectate in mai multe categorii, dupa cum am considerat ca informatiile sunt mai usor de inteles.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm la simpla vizita pe site-ul nostru

Când accesati site-ul nostru, dar nu vă înregistrați sau nu comandați, colectăm următoarele date cu caracter personal:

  • Informațiile despre dispozitiv reprezinta: ID-ul dispozitivului, sistemul de operare si versiunea corespundzatoare sau alte indentificatoare ale dispozitivului;
  • Datele de conexiune reprezinta: Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzatoare.

Aceste informații sunt colectate pentru a vă afișa site-ul web vizitat. Ne rezumam doar la colectarea datelor necesare pentru a ne asigura ca respectam principiul minimizarii datelor.

Datele cu caracter personal colectate când vă înregistrați pe site-ul nostru

Toate datele colectate sunt strict legate de scopuri bine definite. Dacă doriți să vă conectați pentru a vedea istoricul comenzilor anterioare, datele personale colectate sunt:

  • date de acces (nume utilizator, parola);
  • informatii despre dizpozitiv;
  • date de conexiune (ora, data si durata utlizarii paginii web)
  • date de comunicare (comentarii, evaluari si feedback-ul)

Datele personale colectate când vizitați site-ul nostru pentru plasare de comanda

Pentru a beneficia de produsele si ofertele site-ului nostru, este necesara conectarea  pentru plasarea comenzii. Câmpurile necesare procesării comenzilor sunt marcate ca fiind obligatorii. Fără aceste informații nu putem procesa comenzile plasate.

Informatiile de baza sunt:

  • date de acces (nume utilizator, parola);
  • informatii despre dispozitiv;
  • date de conexiune (ora, data si durata utlizarii paginii web);
  • date de comunicare (comentarii, evaluari si feedback);
  • informații comenzi (istoricul comenzilor plasate);

Pentru a intelege si mai bine datele ce ne sunt necesare in scopul desfasurarii activitatii noastre si a da curs solicitarilor dumneavoastra, cu titlu de exemplu, mai jos descriem datele necesare cu explicatiile aferente:

  1. date pentru identificarea dumneavoastra: nume, prenume, nume de utilizator;
  2. date de contact: adresa de livrare, numar de telefon, adresa de email;
  3. date primite sau colectate cu ocazia vizitelor in incinta Restaurantului EKER sau la evenimentele organizate de noi si/sau partenerii nostrii: pot include inregistrari video ale activitatilor desfasurate si accesului in aceste locatii;
  4. cont bancar si alte informatii financiare pentru desfasurarea relatiei contractuale, daca este cazul;
  5. date tehnice, inclusiv adresa IP: informatii despre accesul dumneavoastra pe pagina noastra web, in magazinul nostru online, in aplicatiile dezvoltate de noi sau accesarea Newsletterelor, materialelor si comunicarilor pe care vi le trimitem in contul de utilizator, telefonic sau pe e-mail;
  6. alte date pe care ni le puteti pune la dispozitie.

 

In situatia in care doriti sa faceti parte din echipa RESTAURANT EKER si va angajati la noi, vom procesa acele date necesare in procesul de angajare, respectiv date de identificare (nume complet, sex, data nasterii), date de contact (numar de telefon, adresa de corspondenta si adresa de e-mail), precum si orice alte date pe care ni le aduceti la cunostinta prin CV-urile pe care ni le furnizati prin depunere sau transmitere in format fizic la sediul nostru si/sau electronic prin e-mail.

Care este scopul in care va prelucram datele si care sunt temeiurile juridice ale acestor prelucrari

  1. Achizitionarea de produse:

Datele prelucrate: date acces, informatii despre cont, date de comunicare, informatii despre dispozitiv, informatii despre comanda, alte informatii. Prelucram toate datele personale pe care ni le puneti la dispozitie, precum si orice alte date care ne sunt necesare pentru vanzarea produselor noastre, cu respectarea prevederilor Termenilor si conditiilor si ale dispozitiilor legilor in vigoare privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si achizitionarile de bunuri, cat si pentru alte activitati si actiuni derivate din incheierea si executarea contractului.

Baza legala: Pentru a vă livra comanda și/sau pentru realizarea unei rezervări, avem nevoie de datele cu carater personal ce va apartin pentru îndeplinirea contractului.

Am luat toate masurile tehnice pentru a nu fi obligat sa ne furnizați niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut că făra ele e imposibilă comandarea produselor, fiind de asemenea posibil ca anumite părti din site sa nu functioneze corect, să nu putem colabora, sau sa nu vă putem anunta cu privire la produsele sau serviciile de care ați putea fi interesat.

Nu trebuie să ne oferiți  nici una informațiile personale, daca nu doriți. Insă, dacă nu veți face acest lucru, e posibil să nu puteți cumpăra de pe site și este puțin probabil să primiți experiența noastră optimă pe care o împartasim clienților. Dar dacă asta este alegerea dumneavoastră,  noi respectăm asta.

Analitice

Google Analitycs activează funcția de anonimizare a IP-ului. Informațiile generate de cookie-ul Google Analytics cu privire la utilizarea site-ului nostru de obicei sunt transmise și stocate de Google pe un server din SUA. Anonimizarea IP a fost activată pe site-urile noastre, astfel încât adresa IP a utilizatorilor Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state contractante ale Acordului privind Spațiul Economic European să fie scurtată în prealabil.

În numele furnizorului de website, Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a website-ului, elaborarea de rapoarte privind activitatea website-ului pentru operatorii de site și furnizarea de alte servicii legate de activitatea website-ului și folosirea internetului de către furnizorul de website. Termenul de păstrare a datelor în sistemul analitics este de 26 luni.

Partajarea datelor dumeavoastra:

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele dumneavoastră către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entităti care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

In cazul in care vom divulga sau transfera datele dumneavoastra personale catre terti, vom face acest lucru cu respectarea dispozitiilor legale aplicabile si cu adoptarea de masuri pentru protectia, integritatea si securizarea acestora.

Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, (cu titlu de exemplu: prestatori si furnizori de: servicii IT, management de baze de date sau contacte, contabilitate, organizatori de evenimente)

Cat timp  pastram datele dumneavoastra

Vom stoca datele dumneavoastră pentru o perioada de 2 ani de la ultima dumneavoastră interactiune cu comunicarile transmise sau le vom sterge daca vom considera ca aceste date nu ne mai sunt necesare.

Datele personale folosite in scopul ofertarii se vor arhiva pentru o perioada de 2 ani.

Ca regulă generală, vom sterge datele dumneavoastră personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau cand va retrageti consimțămantul în situația în care prelucrarea datelor dumneavoastră se intemeiază pe consimtamant. Reprezintă excepții de la această regulă cazurile in care prelucrarea datelor personale este necesară in baza unor prevederi legale sau daca suntem indreptatiti să continuăm respectiva prelucrare. De asemenea, datele dumneavoastră personale vor putea fi pastrate de către noi pentru o perioada mai mare față de cele indicate anterior, numai în acele situații în care stergerea imediată a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up si recuperare in caz de dezastru.

Publicitate on-line

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru informarea dumeavoastră în legatura cu produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site.

În acest context folosim două rețele de publicitate – Facebook și Google/DoubleClick, precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau  a intereselor. Aceste informații le obtinem prin intermediul rețelelor amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeti pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre dumneavoastra (spre exemplu, când vizitati pagina, veti fi adresat apoi, pe Facebook sau în rețeaua de parteneri Google, cu reclamă la produse/servicii auxiliare).

Drepturile dumneavoastra in contextul datelor

Iata care sunt drepturile dumeavoastră în contextul colectarii si prelucrarii datelor:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la modul în care sunt utilizate informațiile tale personale.
  2. Dreptul de acces la informațiile personale pe care le deținem despre tine.
  3. Dreptul de a solicita corectarea unor informații personale inexacte pe care le deținem despre dumeavoastră (deși probabil că puteți face cea mai mare parte a acestora prin Contul creat).
  4. Dreptul de a solicita ca în anumite circumstanțe să ștergem datele dumeavoastră sau să nu le procesăm sau să le colectăm
  5. Dreptul de a opri mesajele de marketing direct și de a retrage în orice moment consimțământul pentru o altă prelucrare bazată pe consimțământ.
  6. Dreptul de a solicita să transferăm sau să portăm elemente ale datelor dumeavoastră fie către dumeavoastră, fie către un alt furnizor de servicii.
  7. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor dumeavoastră, către organele abilitate.

Cum securizam datele dumneavoastra

Toate datele personale prelucrate de catre www.eker.ro sunt protejate impotriva amenintarilor, prin masuri electronice si fizice de securitate si infrastructura IT corespunzatoare dar si prin proceduri interne de management de personal si acces ce asigura descoperirea, notificarea si documentarea oricaror eventuale incalcari ale securitatii datelor cu caracter personal.

In situatia putin probabila a unei incalcari a securitatii datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cazul in care descoperim o astfel de incalcare cu risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (in continuare ANSPDCP), si va vom informa cu privire la aceasta situatie.

Modificări ale modului în care ne protejăm confidențialitatea

Este posibil să modificăm din când în când această pagină, pentru a reflecta modul în care procesăm datele dumeavoastră.

Dacă vom face modificări semnificative, vom anunta pe pagina web sau prin alte mijloace de contact, cum ar fi e-mail, astfel încât să puteți revizui modificările înainte de a continua utilizarea site-ului.

Dumneavoastră, în calitate de client sau utilizator, aveți dreptul de a modifica datele pe care le-ați declarat inițial, așa cum se menționează și categoria drepturilor pe care Regulamentul UE 2016/679 (GDPR) le-a instituit. Pe site există formulare care vă vor permite vizualizarea raportului cu privire la datele pe care le avem despre dumneavoastră, modificarea acestora sau stergerea.

SC GLORY TO TRUCK SRL se obliga ca datele colectate să fie folosite numai în conformitate cu scopurile declarate, așa cum se menționează în cadrul acestei politici de confidențialitate. Exceptie face situația în care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este cerută de către instituțiile abilitate în aceste scopuri si in cazurile reglementate de legislația în vigoare la data producerii evenimentului.

Cum ne contactati

Daca nu ati gasit raspuns intrebarilor dumneavoastra in acest document sau daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si/sau modul in care le prelucram va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: contact@eker.ro.

Îți mulțumim pentru interesul acordat. Momentan, nu putem onora comanda deoarece livrările sunt disponibile doar în intervalul 10 - 22.
Close